Participaties

Jan Roodzand is als initiatiefnemer en partner betrokken in een tweetal initiatieven die in de subpagina’s nader zijn toegelicht:

Vanaf 2011 in Ruimteschepper, samen met Douwe Blanksma. Inmiddels zijn zo’n 75 geo-experts betrokken bij een organisatie die de geo-expertise van zelfstandige professionals bundelt. Kennis speelt een belangrijke rol, naar de deelnemers toe, maar ook vanuit de gebundelde kennis naar de markt. Hetzij via het inzetten van de deskundigen, hetzij via kennisproducten. Binnen Ruimteschepper is Jan m,et name verantwoordelijk voor de Kenniskring. Maandelijkse organiseert de Kenniskring interessante onderwerpen bij boeiende (geo)gebruikers waar naast de zelfstandige geo-professionals ook geo-geïnteresseerden van eindgebruikers en geo-bedrijven enthousiast aan deelnemen. De Kenniskring heeft haar plek in het geo-landschap duidelijk verworven en verheugt zich structureel in volle zalen met zo’n 75-150 deelnemers.

In het najaar van 2012 is Net4s gestart, samen met Cas Disse en Dimitry Dekker ondersteunt deze organisatie beheerders van complexe infrastructuren in het op orde krijgen en houden van de asset gerelateerde data. Kwaliteit en ontzorgen van (het management) de organisatie zijn de sleutelwoorden, gerealiseerd via innovatieve methodieken op basis van jarenlange ervaring in dit werkveld.

Hoewel het separate initiatieven zijn, versterken zij elkaar.  Zo levert Net4s bijvoorbeeld opdrachtgevers waardevolle oplossingen waarin Ruimteschepper experts betrokken kunnen zijn. Andersom is de expertise m.b.t. geo (Roodzand Advice) en asset data kwaliteit (Net4s) een relevante meerwaarde in de dienstverlening van Ruimteschepper.

Partners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billige Toms Sko Norge The Venus Factor Diet Plan Reviews